Îmbinând pasiunea pentru foosball, pinball şi arcade cu dorinţa de a recrea atmosfera anilor ’80 – ’90 din sӑlile de jocuri, ȋn urmӑ cu 10 ani am ȋnceput activitatea Rent for Fun.

În timp gama noastră de produse s-a lărgit foarte mult, iar în prezent organizăm evenimente de toate tipurile. De la evenimente corporate la petreceri pentru copii sau baluri de absolvire, de la evenimente publice la evenimente private, echipa Rent for Fun oferă servicii ce au la bază calitatea superioară a echipamentelor si un staff profesionist ce pune mare accent pe comunicarea cu clientul.

Știm că timpul clientilor nostri este foarte important, de aceea venim în ajutorul acestora cu pachete tematice prestabilite, printre care: jocuri de grӑdinӑ, jocuri tematice ( racing, fotbal, combat ), jocuri de îndemânare, jocuri de strategie și multe altele.

Una dintre ideile de bazӑ ale echipei Rent for Fun este de a lucra cu stoc propriu de echipamente, pentru un proces cât mai eficient de livrare și instalare a produselor noastre și, nu în ultimul rand, pentru a putea oferi un preț cât mai bun clienților.

Noi, echipa Rent for Fun, credem că un eveniment reușit are nevoie de echipamente pe măsură. De aceea oferim clienților noștri doar echipamente profesionale și organizӑm activitӑţi specifice echipamentului închiriat de către client.

Experiența noastră de peste 10 ani şi abordarea profesională față de fiecare client este avantajul nostru în garantarea unui eveniment de succes.

Un alt factor important în alegerea unei colaborari cu echipa Rent for Fun este faptul că oferim asistență pe toata durata evenimentului cât și invitați speciali în funcție de echipamentele alese.

Cu ajutorul RENT for FUN, orice petrecere va fi una FUNtasticӑ !