Evenimente Corporate

Echipa Rent for Fun vine ȋn ajutorul tӑu indiferent de tipul evenimentului pe care doreşti sӑ ȋl organizezi. De la petreceri pentru copii la evenimente interne pentru angajaţii companiei. Tot ce trebuie sӑ faci este sӑ ne comunici cum ȋţi doreşti sӑ decurgӑ evenimentul iar noi vom veni ȋn ȋntâmpinarea ta cu un pachet de echipamente profesionale şi un staff pe mӑsurӑ.

Noi putem pune ȋn centrul atenţiei fiecare echipament pe care ȋl ȋnchiriezi, printr-o serie de activitӑţi specifice. De la mini-turnee cu premii la diverse chalenge-uri pentru invitaţii tӑi.

Posibilitӑţile sunt numeroase şi suntem siguri cӑ putem gӑsi o variantӑ pe placul tau!

 

Evenimente Private

Ştim cӑ un eveniment privat, ca o zi de naştere sau o petrecere de Crӑciun, este ceva special ȋn care toţi invitaţii trebuie sӑ se simtӑ bine.

Momentele petrecute alӑturi de membrii familiei şi de prietenii apropiaţi sunt cele mai importante pentru tine, de aceea suntem foarte implicaţi şi dornici ȋn a organiza un eveniment de neuitat.

Ai ȋncredere ȋn experienţa noastrӑ de peste 10 ani şi lasӑ-ne sӑ te ajutӑm sӑ ȋţi petreci momente cu adevӑrat speciale alӑturi de cei dragi.

 

Evenimente Publice

Planificarea unui eveniment public cu sute de vizitatori este o responsabilitate foarte mare. Te putem ȋndruma spre cea mai bunӑ alegere de echipamente pentru a face urmӑtorul tӑu eveniment public, unul special pentru toţi invitaţii. În funcţie de numӑrul estimat de vizitatori, putem stabili ȋmpreuna cu tine un program special de activitӑţi ce va ţine publicul ȋn prizӑ pe toatӑ durata evenimentului.